Vi söker 2 st besiktningsingenjörer inom tryck till Kiruna!

Vi söker 2 st besiktningsingenjörer inom tryck till Kiruna!

Vill du vara med och ta säkerhet till en ny nivå? Älskar du att lösa problem, arbeta självständigt och vill tillhöra en organisation i framkant där alla strävar mot Beyond Safety? Då ska du bli en av oss! Vi levererar mer än säkerhet för våra kunder, samhället och andra intressenter.

Om jobbet
Vi söker 2 stycken besiktningsingenjörer inom Tryck till vårt team i Kiruna.
Genom besiktning och teknisk kontroll av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar, kylanläggningar och tryckkärl ökar du säkerheten för våra kunder. Hos oss får du frihet, du kommer nämligen ges stor möjlighet att planera och lägga upp dina egna dagar. Arbetet är omväxlande där du kanske ena stunden kontrollerar en mindre tryckkokare i en skolmatsal för att nästa morgon besikta en hel anläggning. Du arbetar självständigt ute hos våra kunder som t ex finns inom process, kraftvärme, tillverkningsindustrin, samt papper och massa.

Vad vi erbjuder dig
Kiwa Inspecta är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom TIC-branschen. Det är vi tack vare våra anställda och deras kompetens. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför något vi vill och kommer att satsa på! Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildning kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas.

Arbetet är förvisso självständigt men att känna sig som en i gänget är minst lika viktigt. Hos oss blir du en del i vår Kiwa-gemenskap med härliga kollegor och duktiga ledare. Vi delar med oss av vår kunskap och kompetens och jobbar tillsammans mot utveckling av både individ och företag. Vill du arbeta på ett företag som utmanar och uppmuntrar dig att bli bättre, där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt.

Vi söker dig som är/har
Är du en tekniskt intresserad problemlösare som dessutom är kommunikativ och ansvarstagande? Gillar du att ta dig an utmaningar och utvecklas? Då är Kiwa en arbetsplats för dig!

Vad vi hoppas att du har:
  • Teknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
  • Processkännedom eller drifttekniskbakgrund inom kylteknik, energi, skogsindustri eller processindustri
  • Intresse för maskiner och människor
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
För oss är din personlighet viktig! Vi söker dig som är ansvarstagande, social och utåtriktad. Du uppskattar variation och har förmåga att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi vill också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Nyutexad och oerfaren eller gammal i gemet och expert på besiktningar? Ingen fara, vi anpassar introduktionen och lägger upp en personlig plan för hur du på bästa sätt ska komma in i ditt arbete.

Så här söker du
Ansökningar och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten kontakta Peter Esko, enhetschef, på tlf. 010-479 93 45

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Peter Esko
Telefon 010-479 93 45
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiwa.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. Vår storlek, stabilitet och globala bredd gör att vi skapar långsiktiga kundrelationer, levererar hög service och alltid sätter säkerhet i första rummet. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare i Sverige som dagligen arbetar med att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling. Tillsammans skapar vi Trust, Quality & Progress!