Besiktningsingenjör Lyft Gällivare/Kiruna

Besiktningsingenjör Lyft Gällivare/Kiruna

Har du en teknisk utbildningsbakgrund och brinner för att leverera högklassig service och dagligen arbeta för att bidra till ett säkert och tryggt samhälle?

På Kiwa Inspecta är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. På Kiwa är vi ca:750 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans! Hänga med på vår resa!

Vi vill bli fler i Norr och söker nu fler besiktningsingenjörer inom Lyft till Gällivare eller Kiruna.

Vårt lokalkontor finns i Kiruna, men möjlighet finns för boende i Gällivare att utgå hemifrån.

Om jobbet

Att arbeta som lyftbesiktningsingenjör innebär att du opartiskt besiktigar och inspekterar olika typer av lyftanordningar som exempelvis lyftkranar, hissar, traverser, portar och entreprenadmaskiner. Besiktningar utförs på enstaka objekt till hela anläggningar, från hyreshus till vindkraftspark. Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, så tjänsten kräver social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet och tekniskt intresse.
Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.

Övernattningar kan förekomma beroende på avstånd till kund.

Vi söker dig med
  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Intresse för maskiner och människor
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från t.ex. montage och underhåll av lyftanordningar såsom kranar, traverser, vindkraftverk och hissar
  • Tidigare besiktningserfarenheter inom ovanstående område är också meriterande
Som den sociala, glada och utåtriktade person du är har du lätt för att skapa förtroende våra kunder. Du uppskattar variation och du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi tror också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök den här tjänsten" via vår hemsida www.kiwa.se

Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Sofija
Petrov på sofija.petrov@kiwa.com

Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiwa.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.