Airport Officers till Kiruna Airport

Airport Officers till Kiruna Airport

Vi är
alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Kiruna Airport är en Basic Airport. Grundtanken på en Basic Airport är att en stor del av personalen har flera kompetenser för att kunna utföra flera av flygplatsens förekommande arbetsuppgifter. Kiruna Airport söker nu ett antal Airport Officers som vill vara med och stärka upp verksamheten under sommaren 2019.

Dina arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att arbeta i något av våra team inne i terminalen. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa passagerare vid incheckning i avgångshallen, hantera bagageärenden, utföra behörighetskontroll för inpassering i säkerhetskontrollen samt lokalvård.

Din profil
Du trivs med sociala kontakter och du bemöter människor på ett serviceinriktat sätt. Du är noggrann, ansvarsfull och trivs när arbetstempot är högt. Det är meriterande om du har något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna från servicesektorn.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter att du är lyhörd för verksamhetens behov, van att ta eget ansvar samt har förmåga att ta initiativ. Du är bra på att planera, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i mötet med människor och ser service som ett naturligt inslag i ditt arbete.

Vår flygplats håller öppet i stort sett alla dygnets timmar så du behöver kunna ta dig till och från arbetet på oregelbundna arbetstider, av det skälet är det ofta nödvändigt med B-körkort och tillgång till egen bil. Du kommer få genomgå intern utbildning med efterföljande praktik under en tidsbestämd period.

Vi erbjuder
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar på 75 % med start i juni 2019 och fram till och med 31 augusti, med möjlighet till förlängning. Arbetet innebär skifttjänstgöring med oregelbunden arbetstid och placeringsorten är Kiruna.

Välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2019. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Övrigt, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Vikariat
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.