Airport Officers ramp/fält till Kiruna Airport under vintersäsongen 2019/2020

Airport Officers ramp/fält till Kiruna Airport under vintersäsongen 2019/2020

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Kiruna
Airport är en Basic Airport. Grundtanken i Basic Airport är att en stor del av personalen har flera kompetenser för att kunna utföra flera av flygplatsens förekommande arbetsuppgifter. Kiruna Airport söker nu ett antal Airport Officers som vill vara med och stärka upp verksamheten under vintersäsongen 2019/2020.

Dina arbetsuppgifter

De
huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara lastning och lossning av bagage, frakt samt snöröjning. Initialt kommer du att arbeta inom ramp- och fältverksamheten men på sikt är tanken att du ska kunna arbeta gränsöverskridande i enlighet med Basic Airport.

Din profil

Du som söker
har några års erfarenhet av arbete i en fysiskt krävande miljö, gärna i kombination med hantering av arbetsfordon. Du har god fysik och vana av att arbeta med tunga lyft. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete i servicesektorn med kundbemötande.

Dina
personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter att du är lyhörd för verksamhetens behov, van att ta eget ansvar samt har förmåga att ta initiativ. Du är bra på att planera, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i mötet med människor och ser service som ett naturligt inslag i ditt arbete.

Körkort B är
ett krav. Det är meriterande om du har C-körkort samt utbildning till brandman.
Vår flygplats håller öppet i stort sett alla dygnets timmar så du behöver kunna ta dig till och från arbetet på oregelbundna arbetstider.

För att vara
aktuell för anställning ska du ha möjlighet att genomföra intern utbildning i september/oktober 2019 med efterföljande praktik under en tidsbestämd period.

Vi erbjuder

På våra
flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har
hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här;

https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsterna
är tidsbegränsade anställningar med start i oktober/november 2019 och cirka 6 månader framåt, med eventuell möjlighet till förlängning. Vi erbjuder både heltid- och deltidsanställningar beroende på verksamhetens behov. Arbetet innebär skifttjänstgöring med oregelbunden arbetstid och placeringsorten är
Kiruna.

Välkommen med din ansökan senast
den 1 augusti 2019.

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.