Underhålls-Fältmekaniker till Kiruna

Underhålls-Fältmekaniker till Kiruna

Vi är i en expansiv fas och behöver bli fler Underhålls-Fältmekaniker till vår verksamhet med placering i Kiruna. Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industrin, och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss.
Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning ute i anläggningar hos våra kunder.Även deltagande i projekt är vanligt förekommande. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen.
Vår verkstad i Kiruna fungerar som en lokal plattform som tack vare kompetens och erfarenhet från tung industri kan stötta både lokala företag och samhället i den expansiva fas som pågår i området.
Utgångspunkten för arbetet är verksamheten i Kiruna men då Jernbros kunder finns på flera platser i malmfälten är resor förekommande.

Vem är du?
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbete inom underhåll som mekaniker, svetsare och har du dessutom erfarenhet av arbete med slitageskydd i någon form är det ett plus då det är en del av vår verksamhet.
Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av kundkontakter då detta är dagligt förekommande.
Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B och grundläggande datakunskaper är ett krav.

Detta erbjuder vi:
  • Att få arbeta med kollegor och medarbetare som genuint brinner för att få svensk industri att snurra säkrare och mer effektivt
  • En roll i ett företag som står inför en kraftig tillväxt de närmaste åren
  • Ett arbete där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar givet de befogenheter som är kopplade till denna roll
  • En marknadsmässig lön
  • Varierande och utmanande arbetsuppgifter
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar
  • Friskvårdsbidrag.

Vi är beredda att satsa på dig!

Upplysningar om tjänsten lämnas av Avdelningschef Mikael Fors, telefon 010-4831132

Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 2021-06-17

Välkommen med din ansökan genom att använda formuläret nedan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Fors
Telefon 0761471179
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jernbro.com/lediga-tjanster/
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jernbro
Industrial Services är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice, f.n. med en omsättning på ca 1,4 miljarder, 950 anställda och verksamhet på 30 orter. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs -och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära med specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, livsmedel, plast & gummi, trä, papper & massa, kemi samt energi. Vi följer också med våra kunder ut i världen på projektbasis och levererar även nyckelfärdiga automationslösningar bland annat inom produktionslogistik.