Fältmekaniker Jernbro

Fältmekaniker Jernbro

Mekaniker som vill ha variation och utveckling sökes!

Jernbro i Kiruna är det lilla lokala företaget med de stora centrala musklerna. Man är i en expansiv fas och behöver anställa fler mekaniker för att växa ytterligare. Som fältmekaniker arbetar du ute hos kunderna med olika uppdrag vilket passar dig som gillar att ta dig an utmaningar tillsammans med dina kollegor. Du kommer arbeta med förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder/service på produktionsutrutstningar såväl ovan som under jord. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta och utveckla leveransen till kunden. Du arbetar i ett team av engagerade kollegor och kommer även delta i olika former av projekt.

Vad kan Jernbro erbjuda dig?

Varierande och utmanande arbetsuppgifter med stor möljighet att påverka din arbetssituation. I Kiruna arbetar drygt 25 personer i dagsläget och det är nära till beslut och delaktighet. Verkstaden är plattformen och för de som vill finns möjlighet att växla mellan uppgifterna inom organisationen. Eftersom man ingår i ett stort bolag så finns det goda möjligheter till personlig kompetensutveckling. Jernbro är certifierade enligt ISO 9000, ISO 14000, ISO 3834 och EN 1090 vilket bidrar till att du kan utveckla dina kunskaper. Du har också stora möjligheter att påverka och bidra till företagets utvecklingsarbete. Är du intresserad av att resa och arbeta på andra orter i Sverige så finns även den möjligheten. Man värnar om god arbetsmiljö och gemenskap genom bl.a friskvårdsbidrag, fritt kaffe/te, fri frukt samt olika gemensamma aktiviteter.

Vem är du?

Vi söker mekaniker med olika bakgrunder och erfarenheter. Du kan vara nyutbildad eller arbetat som mekaniker i flera år. Har du erfarenhet av arbete med slitageskydd så är det ett extra plus. Det är viktig för oss att du är en ansvarsfull och servicemedveten problemlösare. För att kunna samarbeta med kunder och kollegor behöver du förstå och prata svenska. I arbetet behöver du även kunna kombinera självständigt arbete med teamarbete och anpassa dig utifrån vad som händer ute hos kunderna. Du behöver ha B-körkort och vi ser helst att du har grundläggande datakunskap.

Övrigt

Det är flera tillsvidaretjänster med tillträde efter överenskommelse. Arbete ske dagtid men vid underhållsstop och vid behov förekommer övertid.

För sökande från andra orter kan entreprenörsboende erbjudas till att börja med.

Ansökan

Det går bra att ansöka utan cv, fyll bara i dina uppgifter och svara på några frågor så kontaktar vi dig sedan. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget. För frågor om tjänsten kontakta Monica Johansson.
Mer info
Kontaktperson Monica Johansson
Telefon 0705172570
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kompetenslaget Norr AB
Hemsida http://www.kompetenslaget.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 1000 utbildningsdagar årligen, flertalet rekryterings- och utvecklings- uppdrag på mer än 50 orter, har vi nu tagit ett till kliv in i framtiden. Vi lever som vi lär med värdeord som enkelt. Våra kunder jobbar med oss för att vi gör deras vardag enklare och lättare att verka i.