ICEHOTEL – vi söker personal inför vintersäsongen

ICEHOTEL – vi söker personal inför vintersäsongen

Ta chansen att jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända hotell, ICEHOTEL. Vi är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv. Vi erbjuder även en mängd spännande aktiviteter som hundspann, skoterturer, norrskensturer och isskulptering som ger våra gäster en upplevelse utöver det vanliga och självklart oförglömliga matupplevelser.

Vi söker nu team leaders, servispersonal, kockar, diskpersonal, receptionister, vildmarksguider mm inför säsongen 20/21.

Din personlighet. Ditt och dina kollegors arbete.
Tillsammans skapar vi unika upplevelser för våra många gäster som kommer från alla världens hörn.

Du får gärna ha ett par års erfarenhet av arbete inom besöksnäringen och goda kunskaper i svenska och engelska. Andra språkkunskaper är meriterande.

Vi möter varje gäst med omtänksamhet och ger våra gäster en magisk upplevelse. I varje möte med gästen skapar du något unikt. Något utöver det vanliga som gör att vi överträffar våra gästers förväntan. Det som gör vistelsen till mer än ett besök, till en upplevelse.

Rekryteringen sker löpande så sänd gärna din ansökan idag. Välkommen med din ansökan via www.icehotel.com
Arbetstid: Heltid eller deltid

Säsongsanställning: September/Oktober – Mars/April 2021
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.icehotel.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Icehotel – ett världsunikt hotell och en konstutställning av snö och is. Sedan det lilla konstgalleriet, som var föregångaren och inspirationen till Icehotel, byggdes 1989, har det återfötts i ny tappning varje vinter, i byn Jukkasjärvi 20 mil norr om Polcirkeln. Det var starten på den resa som presenterade världen för Torne älv, och Torne älv för världen. Torne älv, konst och att skapa livsberikande ögonblick är drivkraften i allt vi gör.

Idag, 30 år senare, är vi lyckligt lottade som kan göra detta 365 dagar om året