Hydraulikmontör

Hydraulikmontör

Vi utökar personalstyrkan i malmfälten och söker Hydraulikmontör för Gruvindustrin.

- Vi söker dig med entreprenöranda som vill vara med och bygga framtidens Hydrock i malmfälten. Vi utökar vårt team för att kunna ge våra kunder den efterfrågade kompetens som krävs när det gäller service och underhåll, såväl ute på fält som i verkstad.


Dina arbetsuppgifter
- Du kommer att arbeta med service och underhåll och nybyggnation av hydraulik i mobila och fasta anläggningar. Arbetet kommer vara fördelat, dels ute hos kund men även i företagets lokaler. Meriterande är erharenhet med arbete av olika typer av hydraulisk utrustning, entreprenad och industri maskiner.

Din bakgrund
- Du bör ha en praktisk och teoretisk teknikutbildning på gymnasiell nivå som (t.ex mekanik, fordonsteknik, verkstadsteknik, hydraulik, el.) eller liknande erfarenheter från reparation/tillverkning/underhåll inom industri.

Dina egenskaper
Du som person är nyfiken, engagerad, lyhörd, ordningsam och positiv.
Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ och har en god känsla för service. Du ska ha arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker eller servicetekniker. Truck och traverskort, heta arbeten, hydraulikutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav för anställning.

För mer information
Benny Bäckström 072-5550088
Benny.Backstrom@Hydrock.se
Stefan.thorneus@hydrock.se

Tillträde: Efter överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidareanställning.

Ansökan:
Skriftlig ansökan via mail innehållande CV och refferenser.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (25 dagar kvar)