C-Chaufför till Ragn-Sells

C-Chaufför till Ragn-Sells

Är du legitimerad C-chaufför som söker nya utmaningar?

Tveka inte då på att söka! urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter


Arbetet kommer delvis vara under jord och man kommer arbeta i 2 skift.

Du kommer få en introduktion av en medarbetare som ser till att du kommer in i arbetet på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara följande:
  • Köra lastbil, liftdämpare och/eller lastväxlar.
  • Hämta metall och/eller avfall hos kund.
Om företaget


Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Din profil


Skallkrav:
  • C-kort
  • Godkänd YKB
  • Svenska i tal och skift
Personliga egenskaper som vi ser att du besitter:
  • Lagspelare
  • Ansvarsfull
  • Trivs med att arbeta fysiskt
Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor


Ort: Kiruna

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.