Service Transformation Manager

Service Transformation Manager

Job description:

Vill du vara med och utveckla vårt Team för Service och Eftermarknad? Gillar du Teknik som ligger i framkant, så som Automation, Elektrifiering och Digitalisering? Sätter du kunden i fokus och brinner för att arbeta med ledar- och personalfrågor? Om så är fallet, kommer det här bli en intressant och utvecklande roll för dig!

Uppdragsbeskrivning

Du kommer vara ansvarig för att leda, stötta och utveckla det lokala teamet med servicetekniker/produktspecialister. Du kommer att bygga upp en organisation anpassad till verksamhetsområdets behov och säkerställa kompetensförsörjning kopplat till den installerade alt. kommande maskinflottan. Du har resultatansvar för den lokala verksamheten.

Du kommer att vara den centrala kontaktytan för mycket av den aktivitet som kopplas till vårt (EPIROC) uppdrag i LKABs testgruva (Konsuln) och viss del av den verksamheten kommer att förläggas under jord i Kiruna.

Ett mycket viktigt område är att säkerställa ett gott förebyggande säkerhet- och arbetsmiljöarbete. Du kommer vara våra kunders kontaktyta med ambitionen att bygga långvariga relationer och strategier för att överträffa kunds behov och förväntningar gällande service och återkoppling via kundmöten.

Du har ekonomiskt ansvar för verksamheten med uppföljning av kostnader och intäkter. Du beräknar och lämnar offerter på arbete i förekommande fall. I rollen har du ett nära samarbete med lokala supportfunktioner och försäljningsorganisationen.

Som Service Transformation Manager rapporterar du till vår Nationella Servicechef Gruvor och Kontrakt, men har ett gediget och väl fungerande samarbete med övriga regionala/lokala Servicechefer, samt annan personal i Malmfälten.

Profile description:

Erfarenhet och kunskaper

Som Service Transformation Manager behöver du god erfarenhet av ledarskap och insikt om vad som krävs för att motivera och utveckla personalen som utgör kärnan i bygget av en framgångsrik serviceverksamhet. Meriterande är också kunskaper inom serviceverksamhet för tunga maskiner. Erfarenhet från gruvdrift underjord är ytterligare ett plus, men inget krav.

Vi vill att du har en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå och erfarenhet från service eller produktion. Du har erfarenhet av att leda team och tycker att det är roligt att utveckla medarbetare. Du behöver ha goda kunskaper i redovisning och rapportering. Du har tidigare erfarenheter från att arbeta i och att driva projekt. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och har körkort som lägst klass B.

Personlighet

Du har som primär drivkraft att leda och utveckla medarbetare för att stärka laginsatser. Detta är av stor betydelse för hur väl du kommer att lyckas i din roll. Du har också ett stort grundintresse för teknik och service.

För att lyckas bra i denna position bör du vara en positiv person med förmågan att tänka brett och strategiskt. Du leder genom egna goda exempel för att motivera personalen och har en konstant vilja att utveckla verksamheten och göra saker på ett bättre sätt. Du har en förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera både internt och externt. Du har även ett högt säkerhetstänk i vardagen och är van att leda i förändring.

Lokalisering

Placeringsort är Kiruna

Mångfald tror vi är nyckeln till nya och innovativa idéer och lösningar. Epiroc ser olika personligheter, etniskt ursprung, kön, ålder, färdigheter och erfarenhet som en tillgång. Vi ser att skillnaderna skapar nya idéer och förbättringar, och detta leder till innovation och långsiktiga resultat.

Ansökan

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Per Gransell: +46(0)70 1919718, per.gransell@epiroc.com

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Övrigt

Tjänsten är dagtid. Tillträde Snarast, eller enligt överenskommelse.

We offer:

Vilka vi är och vad vi erbjuder

Epiroc Sweden är Epirocs svenska sälj- och servicebolag och vi ansvarar för att marknadsföra och sälja våra gruv- och bergbrytningsprodukter, samt tillhandahålla service och övriga eftermarknadsprodukter till våra kunder i Sverige och på Grönland. Vi är ungefär 185 medarbetare och våra servicecenter och verkstäder finns över hela Sverige, från Göteborg i söder till Kiruna i norr. Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2020 av Universum. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Hos oss blir du en del av en internationell koncern och du kommer får stora möjligheter att utvecklas och prova olika roller, antingen inom säljbolaget eller i andra delar av vår verksamhet runt om i världen.
Mer info
Kontaktperson Ann Ekman
Telefon 0200111333
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.