Servicetekniker, Svappavaara

Servicetekniker, Svappavaara

Uppdragsbeskrivning
Som servicetekniker har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av våra, i detta fall, ovanjordsborriggar blir dina främsta arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.

Vem söker vi?
Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Vi önskar att du har en teknisk gymnasieutbildning, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Det är också meriterande om du har IT-vana. Kunskaper i engelska och B-körkort är ett krav medan C-körkort är meriterande.


Att arbeta på Epiroc

Hos oss blir du en del av en internationell koncern vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner som Rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Vi har också ett omfattande internt utbildningsprogram.

Lokalisering
Arbetet utförs på plats vid vårt servicecenter i Svappavaara, arbetstid skiftgång. Du rapporterar till Regional Servicechef, Erik Torneus, tel: +46705458381

Övrigt
Sista ansökningsdag är den 8 februari, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram mot din ansökan!

Kontakt
Erik Torneus, Regional Servicechef, tel: +46705458381
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: +46721454164

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!
Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars (23 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi har bytt namn! Atlas Copco Gruv- och Bergbrytning har blivit Epiroc Sverige.

På Epiroc fokuserar vi helt och fullt på gruv- och bergbrytning, infrastruktur och naturtillgångar. Renodlingen gör att vi kan serva våra kunder inom de verksamheterna ännu bättre. Följ vår resa på epiroc2018.se