Kabeltekniker

Kabeltekniker

Vi söker Kabeltekniker till Kiruna alt Gällivare. Är du den vi söker?
Vi söker en driven och engagerad Kabeltekniker till vårt affärsområde Communication.

Vårt affärsområde Communication erbjuder bland annat anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som kabeltekniker på vårt team handlar om att upprätthålla kritisk infrastruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a. felsöka, skarva och terminera kopparkabel i våra kunders nät.

Du kommer att tillhöra ett team på ca 25 personer med stor teknisk bredd och kompetens. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus hos företag såväl som privatpersoner. Du arbetar i Norrbotten men resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vem är du
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig.

Grundkrav
  • Körkort behörighet B
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
  • Minst 2-års dokumenterad erfarenhet av arbete med kabelfel
Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
  • Felsökning
  • Framtagning av skarvschematik
  • Arbete i trafikerade nät
  • Kundinstallationer/montering/service
  • Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema
  • Arbete med utrustning/instrument och stödsystem
Meriterande är även om du är fibercertifierad, har kopparkompetens samt erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet, har körkort med behörighet BE samt innehar behörigheter inom el.

Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag 2020-10-04.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Hans Haarala 072-226 72 88.
Mer info
Kontaktperson Hans Haarala
Telefon 072-2267288
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)