Utesäljare till Elektroskandia

Utesäljare till Elektroskandia

Lösningsfokuserad Utesäljare sökes till Elektroskandia Kiruna!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en Utesäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elektroskandia.

Teamet i Kiruna består i dagsläget av butiksansvarig, butikssäljare samt fyra innesäljare. Ditt arbete kommer bestå av att bearbeta de lokala industrierna samt installatörerna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare kommer du att genomföra planerade, strukturerade och effektiva möten i syfte att optimera försäljningen. Tillsammans med det övriga säljteamet ansvarar du över att bevaka, sälja in och ta hem offerter för att förbättra kundnyttan. Du kommer även att analysera säljteamets resultat och ständigt arbeta med att utveckla er som team.

Vi söker dig som

har gymnasiekompetens inom teknik eller handel, alternativt att du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du har erfarenhet av försäljning och god kännedom om branschen samt körkort B. Du kommunicerar flytande på svenska då det behövs i samarbetet med kunder.

Det är meriterande om du tidigare utfört arbete innanför grindarna till gruvan, så att du lättare kan navigera dig på arbetsplatsen.

I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet. Du är förtroendeingivande, utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang. Utöver det så är du affärsmässig och har god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

START: Hösten 2019
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig mot. Företaget omsätter 6,3 miljarder SEK, finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. De marknadsför och säljer el-material och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. De äger Cylindavarumärket där de sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom sitt kompletta sortiment av vitvaror.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (8 dagar kvar)