Inköpsassistent

Du · Transport & Logistik · 30 sept

Om jobbet

Nu söker vi duktiga och drivna inköpsassistenter för kommande uppdrag till Kiruna. För att lyckas som konsult hos oss är det viktigt att du är positiv, flexibel och aldrig vill sluta utvecklas. Kanske jobbar du idag som inköpsassistent och vill byta arbetsplats eller så jobbar du kanske med andra ekonomiska uppgifter? Vi söker dig som är nyfiken och inte rädd för nya utmaningar!

Uppdragsgivare:
Du blir anställd av Randstad och uthyrd till kund.

Ort:
Kiruna

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som inköpsassistent jobbar du med inköp och ekonomiska tillhörande frågor. Du stöttar och hjälper till i ekonomiska processer och ser till att samtliga inköp registreras på rätt sätt.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen är det ett krav att du har gymnasiekompetens, du har flytande svenska och engelska och mycket goda datorkunskaper, speciellt i Excel. Krav är tidigare erfarenhet minst 1 år av liknande arbete med ekonomiska frågor. Meriterande är arbete med inköpsfrågor eller på en inköpsavdelning samt eftergymnasial utbildning inom relevant fält.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2017-09-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Stina Holmbom, stina.holmbom@randstad.se , 073-343 43 18
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 sept

Om företaget

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.