Däckia Kiruna söker Däckmontör

Däckia Kiruna söker Däckmontör

Vi söker nu en däckmontör till vår verkstad i Kiruna. På verkstaden får du en nyckelroll i ett mindre team och goda möjligheter att påverka och vara en del av verksamheten.

Som däckmontör utför du montering/skiftning av däck/fälg. Du ansvarar för att jobbet blir säkert och riktigt utfört. Tillsammans med dina arbetskamrater utvecklar du verkstaden på ett lönsamt sätt.

Vi söker dig som:

  • Har gymnasiekompetens eller motsvarande från fordonsteknisk linje
  • Tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • Är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla
  • Är noggrann och initiativrik
  • Har B-körkort

Då du kommer att arbeta i en flexibel arbetsmiljö med högt tempo ser vi att du är en stresstålig, positiv och högpresterande person. Du har god datorvana, lätt för att lära samt är van vid att ta mycket ansvar. Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet från arbete inom däckbranschen eller motsvarande bakgrund är meriterande.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar. Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten.

Vill du veta mer? Kontakta Oskar Tapani, platschef, tel. 073 89 11 265. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan till:

oskar.tapani@dackia.se senast den 30 april 2021.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dackia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 99 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs sedan juni år 2012 av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer.

Däckia har ett brett sortiment av
däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.