Industrimontör till Caverion - Kiruna

Industrimontör till Caverion - Kiruna

Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla vår filial i Kiruna? Just nu söker vi ansvarsfulla och drivna Industrimontörer/ Svetsare till vår filial i Kiruna. Enheten består idag av ca 30 personer som utför alla typer av arbeten inom rör, el, VS och kyla.

Arbetsuppgifter

Som Svetsare/Industrimontör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom Industrin. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som Svetsare/Industrimontör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som Svetsare/Industrimontör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att:
  • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av rörsystem
  • Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare
  • Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
  • Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör
  • Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren
  • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
Kompetens
  • Svetslicens MMA och TIG
  • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
  • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
  • B-körkort
Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller maila installationschef Per Danielsson, tel: 070-6646543, mail: per.danielsson@caverion.com.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via epost i och med GDPR-lagen.

Välkommen med ansökan senast 25 mars 2019.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.