Systemutvecklare, Gällivare och Kiruna

Systemutvecklare, Gällivare och Kiruna

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och vill utvecklas inom detta område till våra CGI-kontor i Gällivare och Kiruna. Har du kunskaper inom .Net, Java, COBOL eller C++ / C#?

Då kan du vara den stjärnan vi söker efter till vårt utvecklingsteam!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i, och driver, projekt både på plats hos våra kunder och från våra kontor i Gällivare eller Kiruna.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus inom något av nedanstående områden:
  • Systemdesign och programmering
  • Analys, design och implementation av IT-system
  • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
  • Dokumentation i olika former
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse. Du är nyutbildad alternativt en erfaren person med goda kunskaper inom antingen .net, Java, COBOL eller C++ / C#. Certifieringar är meriterande men dock inget kvav. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Sista ansökningsdag: 2019-11-28.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Per Andersson Director Consulting Services, tel 0970-698856, per.e.andersson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (46 dagar kvar)