4-5 Butikssäljare till Byggmax nyetablering i Kiruna

4-5 Butikssäljare till Byggmax nyetablering i Kiruna

Vi har en plan som går ut på att bli världens bästa bygghandel. Är din spontana tanke: "Inga problem, det fixar jag", vill vi gärna att du läser vidare.

Det är precis en sådan jävlar-anamma-attityd vi vill att våra nya medarbetare ska ha när vi nu öppnar vår allra nordligaste anläggning i och med etableringen i Kiruna. Ditt jobb går främst ut på att vara en del i ett dream-team som tillsammans levererar ett kundbemötande i världsklass. Därför ser vi gärna att du har svårslagna säljegenskaper samtidigt som du gärna har erfarenhet från bygg- eller detaljhandeln. Att vara en del i en anläggning förutsätter även att du besitter en god samarbetsförmåga. Kanske jobbar du i butik eller bygghandel redan i dag eller känner dig redo för det. Det viktigaste är dock att du är utåtriktad och brinner för att skapa stamkunder och vara en del i ett team.


Arbetsuppgifter


Du ansvarar för ge kunderna bästa möjliga service och att anläggningen är ren och fräsch. Har du truckkort är det ett plus.

Tjänsterna (4-5 st.) är deltid 50-75% med möjlighet att fylla ut till 100% stora delar av året, om du vill det.

Läs mer om Byggmax på www.byggmax.se


Kontakt/Ansökan

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.


Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se.

Viktiga datum
Sista ansökan: 28 februari, men sök gärna in redan nu!
Intervju med Infinity HR: Vecka 11
Intervjuer med Byggmax och anställningsbeslut: Vecka 12 och 13
Anställningsstart: enligt överenskommelse men senast maj
Öppning: OBS! Nytt öppningsdatum 17 juli.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår filosofi - Bra byggvaror till låga priser

Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida. På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Vår e-handel kompletterar våra varuhus genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som du som kund smidigt kan beställa för hemkörning.