Servicetekniker

Servicetekniker

Gillar du kaffe? Trivs du som bäst när du får arbeta praktiskt och träffa kunder på daglig basis? Då kan du vara Beans in Cup nya tillskott till serviceteknikerna i Malmfälten!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Beans in Cup.

Om företagetBeans in Cup är en av Sveriges största aktörer inom kaffe på kontor och arbetsplatser. De säljer, installerar och servar kaffemaskiner till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag kommer här ett axplock på vad Beans in Cup erbjuder dig: Du blir en del av en platt organisation med korta beslutsvägar. Om du har en bra idé så kommer du definitivt att få gehör från företagsledningen. Beans in Cup är övertygande om att en platt företagskultur gynnar alla i bolaget - och deras kunder.

Du får vara med och sprida glädje till regionens alla arbetsplatser - varje dag! Glada kunder förgyller ens vardag och Beans in Cup ser det som att de är i upplevelseindustrin då dem säljer härliga stunder till människor. För kafferasten är ju helig. Läs mer om Beans in Cup här: https://www.beansincup.se/kaffe-pa-jobbet/

ArbetsuppgifterSom servicetekniker har du en social och varierad arbetsdag med mycket eget ansvar. Du arbetar med service, underhåll och installationer av kaffemaskiner. I dina arbetsuppgifter ingår även provsmakning och kontroll av produkten så att kundens förväntningar möts.

I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt och arbetar dagligen med att möta kundens behov. Du förväntas därmed att säkerställa anpassade lösningar och arbeta rådgivande för att ge den absolut bästa servicen.

Du utgår från kontoret i Kiruna eller Gällivare och förväntas att kunna resa till kunder i Malmfälten med omnejd.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av praktiskt yrke
  • God serviceförmåga
  • Erfarenhet av liknande roller är meriterande
  • B-körkort
För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om att skapa kontakt med människor och ha en god lösningsförmåga samt lyhördhet för att ge kunden den bästa servicen. Vi tror att du har erfarenhet av liknande roll och vet om att du trivs att arbeta praktiskt men du behöver inte ha erfarenhet av just kaffemaskiner. Däremot är det viktigt att du är van att ta stort eget ansvar och har för vana att arbeta strukturerat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmfälten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, tekniker, fälttekniker, kaffemaskiner, service, Beans in Cup, Malmfälten, Gällivare, Kiruna, heltid, Norrbotten
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!