Platsansvarig IT-konsult till Office

Platsansvarig IT-konsult till Office

Har du arbetslivserfarenhet av IT och är intresserad av nya utmaningar? Är du en nyfiken person som motiveras av utveckling och ansvar? Är du dessutom affärsmässig, förtroendeingivande och bra på att skapa relationer kan det vara dig vi söker för tjänsten som platsansvarig IT-konsult till Office.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Office.

Om företaget

Office Sverige AB är ett nationellt IT-företag med kontor på 20 orter. De är idag cirka 100 medarbetare och sätter de anställda i fokus. Deras värdeord - omtanke, närhet och långsiktighet - genomsyrar hela verksamheten. Företaget levererar helhetslösningar kopplade till en hållbar och digital arbetsplats. De tar ansvar för IT-miljön och utvecklar kunden inom IT med Microsoft 365 som nav samt ger support och IT-rådgivning. Office uppdrag är att hjälpa kunden till ett bättre arbetsliv vilket speglas i allt som görs inom såväl leverans, support samt sättet att utveckla kunden hållbart över tid.

Samtliga kontor har tillgång till det stora företagets resurser, utbildning, kunskapsbyte, rikstäckande service, marknadskommunikation och samtidigt den lilla organisationens flexibilitet och närhet till kunden. Office strävar efter att bli den självklara lokala IT-partnern för mindre och medelstora företag.

Arbetsuppgifter

I rollen som platsansvarig IT-konsult kombinerar du ansvar över Kirunakontoret och tillhörande verksamhet samtidigt som du arbetar med ett fokus på IT och kunders tjänster.

Som IT-konsult tar du ansvar för hela eller delar av kunders IT-miljö genom att projektera lösningar, utföra installationer samt övervaka dess funktioner i driftmiljön. Vidare bidrar du med din tekniska kunskap gällande kunders utveckling inom IT genom att sätta dig in i deras verksamhet ur ett IT-perspektiv. Som platsansvarig har du ett övergripande ansvar för kontorsverksamheten och frågor som uppkommer därtill. Vi ser att du förvaltar de befintliga kundrelationerna på ett väl genomtänkt och långsiktigt sätt. Det kan gälla en kontinuerlig dialog gällande avtal, service eller övriga frågor. Det kan gälla kunder som kommer in på kontoret och behöver tas emot och bjudas på en kaffe. Till stöd finns kunniga kollegor samt kollegor på övriga kontor i landet med stor erfarenhet och kunskap om Office som verksamhet och de tjänster ni erbjuder.

På kontoret i Kiruna finns idag ett antal medarbetare i rollerna som servicetekniker och IT-konsulter. Samtliga med fokus på kunder, att supportera kunder med tjänsterna de har hos Office.

* Verksamhetsansvar för Kirunakontoret
* Kundförvaltning
* Drifta och utveckla kunders IT-miljö

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom IT
* Goda kunskaper av felsökning, felavhjälpning av server, nätverk, datorer och kringutrustning
* Goda kunskaper inom Microsoft 365
* Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är självgående, engagerad och tar egna initiativ. Du har ett stort intresse för teknik och håller dig uppdaterad inom området, utveckling är en del av din vardag. Du arbetar lösningsorienterat, noggrant och har förmåga att prioritera. Slutligen är du affärsmässig och har alltid ett servicetänk i bakhuvudet.

Rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt, därav är din sociala kompetens en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Vi tror att du som söker har ett trevligt bemötande och arbetar för att skapa långsiktiga relationer, antingen vid mer professionella möten eller kanske över en kaffe.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, platsansvarig, kontorsansvarig, IT-konsult, IT, Office, heltid, Kiruna, Microsoft365, server, lagring, nätverk, nätverkstekniker

Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.