Ventilationsmontör till vår ventilationsavdelning i Kiruna

Ventilationsmontör till vår ventilationsavdelning i Kiruna

Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi ventilationsmontörer till vår ventilationsavdelning i Kiruna!

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Om jobbet
Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och montering av anläggningar inom ventilation.
  • Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Bravida i Kiruna har fyra avdelningar inom el, vs, industri och ventilation. På Ventilationsavdelningen är vi ett stabilt gäng på över 20 medarbetare som alla vet vad nöjda kunder innebär, vi värnar arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Men nu behöver vi bli fler!

Bravida Way - vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har:
  • B-körkort.
  • Erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler.
Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 14 augusti

Ansökningar hanteras löpande. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (47 dagar kvar)