Servicemontör till vår ventilationsavdelning i Kiruna

Servicemontör till vår ventilationsavdelning i Kiruna

Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi servicemontörer till vår ventilationsavdelning i Kiruna.

Om jobbet
Som servicemontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Du kommer primärt att arbeta inom service men det kan även bli aktuellt med arbeten inom större entreprenader. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och montering av anläggningar inom ventilation.
  • Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Kiruna har fyra avdelningar inom el, vs, industri och ventilation. På Ventilationsavdelningen är vi ett stabilt gäng på 21 medarbetare som alla vet vad nöjda kunder innebär, vi värnar arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Men nu behöver vi bli fler!

Bravida Way - vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler, B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 28 februari 2021.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)