Kyltekniker till Bravida Cooling i Malmfälten (Kiruna)

Kyltekniker till Bravida Cooling i Malmfälten (Kiruna)

Är du en serviceinriktad kyltekniker som letar efter en ny utmaning? Varför inte i en spännande stad i rörelse med ett svårslaget natur- och friluftsliv? Nu söker vi på Bravida Cooling kyltekniker till vår avdelning i norra Norrland med placering i Kiruna!

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik på våra spännande jobb i Kiruna och Malmfälten. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder, som finns representerade både under jorden, på marken och uppe i rymden. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå av:
  • Service och mindre entreprenader inom kyla
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet och du rapporterar till lokal servicechef i Kiruna.

Vår kylverksamhet i Malmfälten består av service och entreprenader, med filialer i Kiruna och Gällivare. Bravida har även en stark representation på orten inom andra teknikgrenar, som VS, ventilation, el, styr och sprinkler och tillsammans är vi stolta över att kunna leverera helhetslösningar till kunden.

Vem är du?
Vi söker dig som har kylcertifikat, är redo för en ny utmaning och, om du inte redan bor i närheten, kan tänka dig att flytta till en stad i rörelse som erbjuder ett svårslaget natur- och friluftsliv. Har du flerårig erfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande, men vi välkomnar även dig som nyligen tagit ditt kylcertifikat. B-körkort är ett krav.

Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss blir du del av ett växande företag med en spännande framtid. Bravida Cooling är en av Sveriges ledande aktörer på kylmarknaden med drygt 160 experter inom kyla, vilket innebär att du får ett kontaktnät över hela landet tillsammans med stödet och tryggheten från en stor och stabil arbetsgivare.

Samtidigt blir du del av ett team lokalt i Malmfälten, idag bestående av fem engagerade och hjälpsamma kollegor med hög kompetens inom kylteknik att fortsätta utvecklas tillsammans med. Här får du frihet under ansvar att arbeta självständigt på våra olika uppdrag med stor möjlighet att påverka - i en inspirerande natur och miljö dessutom.

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom kyltekniken, där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och subventionerad lunch.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-05-12. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så passa på att söka tjänsten redan idag om just du passar in på profilen!

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (27 dagar kvar)