Isoleringsplåtslagare till Kiruna

Isoleringsplåtslagare till Kiruna

Job description:

Dina arbetsuppgifter

Arbetet inom isolering innebär bland annat tekniskt isoleringsarbete såsom att isolera rör, ventilationskanaler, pannor, cisterner och behållare samt montera plåt som man oftast själv tillverkar. Jobbet innebär att du självständigt planerar och utför dina arbetsuppgifter. Arbetet sker på varierande arbetsplatser och resor förekommer, men med Kiruna som tjänsteställe.

Dig som person

Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har certifikat. Då resor mellan arbetsplatserna är vanligt förekommande är det ett krav att du har B-körkort.

Arbetet sker både i team och individuellt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra människor och att du kan arbeta självständigt. Det är också viktigt att du har en positiv inställning och är serviceinriktad då du träffar Bilfingers kunder dagligen. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Ansökning sker via vår hemsida https://www.is-sweden.bilfinger.com/arbeta-hos-oss/lediga-jobb/

Sista dag att ansöka är: 2021-05-16

Kontakt

Frågor kring tjänsten, kontakta Jimmie Waardahl tel: 070-641 90 88
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 750 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.