Job description:

Arbetsbeskrivning

Arbetet är varierande och innebär att man utför Byggplåtarbete som att lägga tak samt diverse plåtbeslag och stosar på industrier och övriga fastigheter.

Arbetet sker på olika arbetsplatser runtom Kiruna-Gällivare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer Byggplåtslagare

Vi söker dig som är Byggplåtslagare med några års erfarenhet. Arbetet sker både i team och individuellt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra människor men också kan arbeta självständigt. Eftersom HSEQ-frågor (Hälsa, Säkerhet, Miljö, Kvalité) är en viktig del av vår verksamhet är det meriterande om du har kunskap inom dessa områden. Resor förekommer i tjänsten och du behöver därför ha B-körkort.

Kontaktpersoner

För frågor kring tjänsten, kontakta Avdelningschef Mikael Tiensuu 0730279051

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2022-10-31. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Ansökan skickas in via vår hemsida https://nordics.bilfinger.com/

Profile description:

Varmt välkommen med din ansökan!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent Blue-collar workers (Hourly) High-school diploma or equivalent Operations - Insulation jessica.ahlqvist@bilfinger.com
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt erbjudande

Här kommer du få möjligheten att jobba med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig organisation som gillar att utvecklas. Vi har många spännande projekt på gång som du kommer få vara delaktig i. Du kommer bli väl omhändertagen av trevliga kollegor och en engagerad chef. Vi erbjuder självklart också förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.