Rekrytering av platschef inom anläggning till Arctic Infra

Rekrytering av platschef inom anläggning till Arctic Infra

Tillsammans med Arctic Infra arbetar vi för ett starkare Norrland! Har du tidigare erfarenhet av arbete i rollen som platschef och vill vara med på Arctic Infras tillväxtresa? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Arctic Infras räkning en platschef inom anläggning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Arctic Infra.

Arctic Infras vision är att växa rejält inom närmsta åren och de vill att du ska vara med på deras resa! Arbetsgruppen idag består av en blandad skara medarbetare, de med många års erfarenhet och nya hungriga talanger. Den gemensamma nämnaren är att alla älskar att bygga och tillsammans arbetar de för en starkare infrastruktur i Norr- och Västerbotten.

Som platschef arbetar du ute på projekten, arbetstiderna varierar utifrån projektens placering och karaktär. Vanligast är arbete måndag-torsdag 40 h/vecka eller sjuskift.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Arctic Infras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sara.engstrom@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som platschef har du ett övergripande ansvar för dina tilldelade projekt. Du spenderar större delen av din arbetstid ute på projekten. I rollen ingår blad annat ekonomiskt ansvar, arbetsmiljöansvar samt resurshantering. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Projektledning och uppföljning
  • Planering, ekonomiuppföljning och fakturering
  • Hantering av arbetsmiljöfrågor
Vi söker dig som

har relevant erfarenhet av arbete i rollen som platschef. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, då det krävs i kommunikation med medarbetare, kunder och entreprenörer. Vidare kräver tjänsten att du har körkort B. Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom dataprogrammen Power Project samt MAP, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Arctic Infra. Du är en målinriktad person som drivs av att se resultat. Du driver projekten från start till mål med stort engagemang och ödmjukhet. Självklart motiveras även du av att arbeta för ett starkare Norrland!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå, Gällivare, Kiruna. Stationeringsort enligt ök.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström, 072-507 14 81

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"Arctic Infra är ett mark- och anläggningsföretag som håller till i Norr- och Västerbotten. Vi är en blandning av rutinerade anläggare och yngre förmågor som alla älskar att bygga. Det ska vara passionen till hantverket som kännetecknar oss."
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.