Jobbcoach till Stöd och Matchning, INAB och YSM

Jobbcoach till Stöd och Matchning, INAB och YSM

Om tjänsten

Vi söker en driven och målinriktad person som har stark vilja att coacha individer och matcha dem rätt till arbete eller utbildning inom ramen för Arbetsförmedlingens tjänster Stöd och Matchning, Introduktion till arbete och Yrkes- och Studieförberedande moduler till vår verksamhet i Kiruna. Som konsult/jobbcoach genomför du olika insatser både på individ och gruppnivå som kartläggning av resurser, ansökningshandlingar, föreläsningar, anordna praktikplatser samt ha coachande samtal.
Du har möjlighet att vara kreativ och anpassa ditt arbete efter individen vilket gör arbetet både roligt och fartfyllt. Du kommer också att ha tät kontakt med arbetsgivare/företag så det är en fördel om du har god kännedom om den lokala arbetsmarknaden.

Intervjuer sker löpande, tillsättning av tjänsten enligt överenskommelse. Möjlighet till flexibel anställningsgrad.

Din profil
  • Minst 2 års högskoleutbildning på heltid
  • Vana vid och intresse för att arbeta både med individer och grupper
  • Ett coachande och lösningsinriktat förhållningssätt
  • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
  • God administrativ förmåga och datorvana
Som person är du prestigelös och flexibel och gillar variation i dina arbetsuppgifter. Att skapa relationer och bygga nätverk är något du känner dig bekväm med och vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät i aktuellt geografiskt område. I ditt arbete gör du skillnad och du vill se resultat i dina insatser. Då dagarna gärna kan se olika ut behöver du vara strukturerad, administrativt lagd och ha god förmåga att självständigt planera ditt arbete.
Vi ser det som meriterande om du är flerspråkig.

Ansökan

Vi ser fram emot fram emot din ansökan snarast. För frågor ring gärna Andreas Axelsson 073-0712156 eller Camilla Wikberg 076-9480178.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Axelsson
Telefon 0730712156
Område Kiruna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbetslivsresurs ingår i Arenakoncernen där ett flertal företag ingår, alla med fokus på människor, arbete och hälsa. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Med det menar vi att vi har kunskap om vad som krävs för att locka det bästa ur individer, oavsett om man är sjuk eller frisk, medarbetare eller chef.