VVS-ingenjör till ÅF i Kiruna

VVS-ingenjör till ÅF i Kiruna

Nu söker vi för ÅF:s räkning en VVS-ingenjör som vill arbeta med projekt för nya Kiruna. ÅF har ett flertal projekt i Kirunas nya centrum och ditt arbete kommer ha fokus på att konstruera VVS-system. Vill du vara med på resan med ÅF, där ditt arbete kommer ha fokus på gott samarbete kollegor emellan? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De arbetar för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Tillsammans med ÅF erbjuder vi dig ett varierande och spännande arbete där du kommer vara en del av en avdelning på idag 3 personer. I tätt samarbete med kollegor kommer du arbeta med varierande projekt inom konstruktion och problemlösning.

Du kommer att jobba som konsult för Academic Work till en början, men med möjlighet att fortsätta hos ÅF om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor kommer du arbeta i en eller flera faser i olika projekt. Du kommer designa energieffektiva VVS-system för bostäder och offentliga lokaler i Kiruna, där du kommer använda dig av CAD och andra rit- och beräkningsverktyg.

Du kommer arbeta i nära kontakt med beställare, entreprenörer och leverantörer. Till en början kommer du att arbeta med mindre projekt för att sedan på sikt, i takt med att man skaffar sig mer erfarenheter och kunskaper inom konstruktion, att arbeta mer ute på fält med platsbesök.

Vi söker dig som
  • Har en YH, högskole- eller universitetsutbildning inom VVS
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Erhåller kunskaper inom Auto CAD programmet Magi CAD
Meriterande för rollen är om du har arbetat inom branschen sen tidigare.

Som person är du:
  • Strukturerad
  • Är god på samarbete
Vidare har du en stark drivkraft att utvecklas tillsammans med kollegor och värdesätter kontaktytor, både externt och internt.

Övrig information
  • Start: November/December
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kiruna
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ÅF:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om ÅF här.