Fältservicetekniker till ABB

Fältservicetekniker till ABB

Vi söker nu Fältservicetekniker till ABB i Kiruna

Om tjänsten
Som Fältservicetekniker kommer du att ha ett fritt arbete med mycket kundkontakter ute i fält hos ABBs kunder inom industrin. Ute i fält hos våra kunder arbetar vi med service och kontroll av elmotorer och generatorer men även felsökning och problemlösning. Din roll innebär ett stort ansvar för att uppdragen blir utförda på rätt sätt för att trygga kvalitén.

Arbetet är mycket omväxlande där du möter många tekniska utmaningar och där du blir en ambassadör för ABB mot våra kunder. Tjänsten innebär stora möjligheter till utveckling

Ordinarie arbetstid 7-16. Arbete utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.

Tjänsten planeras att tillsättas omgående med löpande urval, så vänta inte med sin ansökan!

Rollen som Fältservicetekniker är ett konsultuppdrag med god chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har tre-årigt gymnasium inom el, teknik, fordonsmekanik eller motsvarande.
Har du också några års arbetslivserfarenhet inom service och underhåll av maskiner inom industri är meriterande. För denna tjänst krävs B-körkort och BE-körkort är meriterande.

Du har en god förmåga att förstå, analysera och ge förslag för att åtgärda elektromekanisk och mekanisk utrustning. Du är driftig, noggrann, självständig och bra på att kommunicera. Då en del av ditt arbete sker ute hos kunderna är det viktigt att du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Vidare är du är en pålitlig person med sinne för detaljer som sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift, samt har inga problem att kommunicera på engelska vid behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • Service
  • Problemlösning
  • Kommunikation
  • Flexibilitet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
ABB är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom banbrytande ingenjörskonst där mjukvara kopplas samman med produkter inom electrification, robotics, automation och motion skapar ABB lösningar som driver teknikens möjligheter till nya höjder. ABB:s framgångar bygger på en lång historia av tekniskt ledarskap som sträcker sig mer än 130 år tillbaka i tiden och drivs framåt av runt 110 000 skickliga medarbetare i fler än 100 länder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Stina Nilsson via Adecco stina.nilsson@adecco.se eller 073 - 684 77 45

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Fältservicetekniker, Tekniker, Mekaniker, Elmotorer, Industri, Kiruna, ABB, Adecco
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.