Markarbetare Kiruna

Markarbetare Kiruna

Berggren & Bergman Kiruna växer och nu söker vi fler fantastiska medarbetare till vår mark- och anläggningsgrupp! Har du erfarenhet av mark och anläggningsarbeten, tveka inte att ansöka eller höra av dig till oss för mer information om rollen!

Arbetsuppgifter
Som mark- och anläggningsarbetare på Berggren & Bergman kommer du att arbeta nära kollegor i projekt och vara delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta inom mark och anläggning med allt från rörläggning till finplanering.

Kvalifikationer
Eftersom vi söker flera mark- och anläggningsarbetare välkomnar vi både er som är mer juniora men även ni som har lång erfarenhet av branschen. B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer
Till denna tjänst söker vi en ansvarstagande person som tycker om att samarbeta med andra och arbeta i team, du är en god kommunikatör med bra ledaregenskaper som är engagerad och gärna delar med sig av sina erfarenheter för att utveckla andra. För oss är det viktigt att du lägger stor vikt vid att arbeta säkert.

Vi erbjuder
Vi tror att du som söker är en ansvarstagande person med stort engagemang som tycker om att samarbeta med andra och arbeta i team. HMS (Hälsa, arbetsmiljö ochsäkerhet) kommer alltid först i våra projekt, och därför är det viktigt att du som söker lägger stor vikt vid att arbeta säkert.

Arbetsplats: Kiruna
Verksamhet: Veidekke Anläggning
Ansökningsfrist: den 29 februari 2020
När kan du börja? Enligt överenskommelse
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bebeab.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete. Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på cirka 36 miljarder NOK. I Sverige har finns cirka 2 200 anställda och en omsättning på kring 11 miljarder SEK (2018).