Försäljningsingenjör Prospekteringsutrustning

Försäljningsingenjör Prospekteringsutrustning

Job description:

Försäljningsingenjör för Prospekteringsutrustning

Vill du vara med och uppfylla vår vision? Har du kunden i fokus och sätter högt värde på att utveckla viktiga affärer? Då har vi rätt utmaning för dig!

Ditt nästa uppdrag

Till vårt försäljningsteam med ansvarsområde för Sveriges norra delar från Skellefteå och uppåt söker vi nu en drivkraftig medarbetare med tekniskt intresse och stort engagemang för kundrelationer och viktiga affärer. I rollen som försäljningsingenjör ansvarar du för försäljning, support och uppföljning av våra affärer inom gruv- och bergbrytningsbranschen där stor vikt ligger på närvaro och stöd ute hos kund. Ditt dagliga arbete kommer att innebära fokus på hela vår portfölj av prospekteringsriggar, borrverktyg, samt service och eftermarknadsprodukter, vilket innebär ett omväxlande och händelserikt arbete med mycket frihet under ansvar.

Din personlighet, kunskaper och erfarenheter

Vi ser att du i denna roll är säljtekniskt kunnig, målinriktad och kundfokuserad med några års erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i arbetet krävs ett gott affärsmannaskap och förmågan att bygga relationer med kund. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom försäljning eller inom gruv- och bergbrytningssbranschen med initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete, har både viljan och kapaciteten att nå uppsatta resultat och kan ta ansvar för den totala affärsprocessen. Att arbeta med en innovativ och problemlösningsfokuserad verksamhet med flera projekt samtidigt är för dig stimulerande och utmanande.

Lokalisering
I tjänsten kommer du att tillhöra något av våra servicecenter i norr, med möjlighet att utgå från annan ort.

Vilka vi är och vad vi erbjuder
Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, tjänstebil, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Ansökan

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

För mer information kring denna möjlighet vänligen kontakta:

Joakim Kemi, Business Development Manager, RDD Sweden; 070-218 03 58
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Epiroc Sverige AB
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.