Hoppa till innehåll
Mjölkteknik Öst AB logotyp

Ansvarsfull Servicetekniker till Lely Center

Publiceringsdatum
22 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mikael Petersson
Email
Vi söker en ny medarbetare till vårt team av Servicetekniker.
Efter introduktion och utbildning kommer du att ansvara för service och underhåll av kunders mjölkningsrobotar och övrig automatiserad utrustning för djurhållning och utfodring.

Som Servicetekniker utgår du ifrån hemmet och planerar med stor självständighet ditt dagliga arbete med målsättningen att ha nöjda kunder. För att optimalt kunna hantera kunderna i ditt distrikt ser vi gärna att du är bosatt i närheten av Kisa.

I arbetet ingår periodvis beredskapstjänstgöring för att lösa akuta reparationer under kväller/helger etc.
Arbetet utförs huvudsakligen inom området mekanik, el, pneumatik och data.

För att passa in hos oss ser vi att du har ett stort tekniskt intresse, en nyfiken problemlösarattityd och en god social kompetens med förmågan att hantera kunders önskemål samt bygga bra relationer. Noggrannhet, gott ordningssinne och flexibilitet i kombination med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt är också viktigt i din profil.

Anställningen kräver
  • B-körkort
  • Pratar svenska flytande
  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • God datorvana
Tidigare erfarenhet av arbete med djur inom lantbruk är meriterande men inget krav.

Vi kan erbjuda dig
Ett självständigt och ansvarsfullt arbete i ett företag som växer, där du får många trevliga kollegor och möjligheten att arbeta i en unik miljö.

Om du känner igen dig i denna profil och tycker att detta känns intressant så tveka inte att skicka oss din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! - kanske är du vår nya arbetskamrat?

Tjänsten innebär heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningstiden är t.o.m. 13/1 2023 - vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi finner en lämplig kandidat.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Mikael Petersson,
Servicechef (mob: 070 584 01 51)

Din ansökan med CV och personligt brev mejlar du till: mpetersson@val.lelycenter.com.
Mjölkteknik Öst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 jan. 2024 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1998 lanserade Holländska Lely den första mjölkningsroboten i Sverige. Sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt med Lely som en ledande aktör. I dagsläget finns över 35 000 enheter i drift hos lantbrukare runt om i världen. Lely Center Västervik´s affärsidé bygger på att tillhandahålla och underhålla innovativa koncept, inkluderande utrustning och rådgivning, som erbjuder mjölk- eller nötkötts-producerande lantbrukare möjligheter till ökad lönsamhet - i kombination med minskad arbetsbelastning. Våra välutbildade och erfarna Servicetekniker arbetar med service och felavhjälpning samt håller 24/7-beredskap i södra/mellersta Sverige - från Leksand i norr till Karlshamn i söder, Gotland österut och med Vättern som gräns västerut. Mer information om oss hittar du på: www.lely/vastervik
https://www.lely.com/se/