Hoppa till innehåll
Engströms logotyp

Tekniker tunga fordon

Vi söker efter en nyfiken och lösningsorienterad person som ger det där lilla extra till våra kunder. Om det är din drivkraft passar du som tekniker hos oss i Kisa! På Engströms Lastbilar möts framtidsanda och kvalitét i en härlig kombination - bli en del av ett stabilt företag i förändringsfas där du kan spela en viktig roll på vår resa.

Som tekniker hos oss ingår du i ett trevligt och väldigt kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar, släp och hydraulik. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker mot tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort, saknar du C-behörighet är detta något vi kan erbjuda. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar. det är meriterande om du har el- och hydralikkompetens.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram och våra övriga samarbetspartners, varför utvecklingsmöjligheterna i rollen är stora.

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan idag!
Sista ansökan är 5 mars, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten ringer du någon av våra chefer;
Servicechef Rasmus Lövgren 0492-66006

Verkstadschef Lars-Erik Karlsson 0494-71071
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare