Hoppa till innehåll

Projektadministratör till kund i Kisa

Om tjänsten

I denna roll kommer du att spela en central roll i att stödja projektgruppen och säkerställa att våra projekt utvecklas och drivs smidigt och effektivt. Vi söker en engagerad och kompetent projektadministratör som kan hjälpa oss att nå våra mål. Du kommer att vara baserad i Kisa med möjlighet att arbeta hemifrån när det är lämpligt.

Denna anställning är initialt begränsad till förprojektets omfattning, hösten 2024, och vid beslut om investering och genomförande kommer rollen att förlängas. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

* Projektkoordinering och -administration
* Mötesdokumentation och -kommunikation
* Upprätthålla kontakter och initiera samarbeten

Krav

För att vara framgångsrik i rollen som projektadministratör söker vi en kandidat med följande kvalifikationer och egenskaper:

* Tidigare erfarenhet inom projektkoordinering, administration och kommunikation (högskoleutbildning är ej ett krav)
* Goda färdigheter i att hantera digitala verktyg och system
* Goda organisatoriska färdigheter och förmåga att etablera nya kontakter
* Prestigelös, lyhörd, nyfiken och ordningsam
* Trivs med administrativa uppgifter och är självgående

Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag under minst 6 månader, med start omgående. För rätt person finns möjlighet till förlängning och på sikt anställning hos vår kund.

Om Södra

Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Marcus Björk, via Adecco på 0736-84 70 36 marcus.bjork@adecco.se


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Norrköping
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga