Hoppa till innehåll

Maskinförare (Timmertruck) till kund i Kisa

Södra Wood i Kisa söker en erfaren maskinförare med minst 2 års erfarenhet som kan hantera timmertruck, hjullastare och motviktstruck. Vi letar helt enkelt efter en skicklig och pålitlig individ för att förstärka vårt team.

Arbetsuppgifter

* Körning av timmertruck (C3b)
* Hjullastare
* Motviktstruck

Skiftform

* 2 skift
* Förmiddagsskift: måndag till fredag, 06:00-14:30
* Eftersmiddagsskift: måndag till torsdag, 14:25-23:55


Krav

* Minst 2 års erfarenhet av truckkörning
* Erfarenhet av timmertruck (C3b) är starkt meriterande
* Minimumkrav: B1 motviktstruck

Tjänsten som Timmertruckförare är ett konsultuppdrag på heltid med anställning hos Adecco. Tillsättning sker löpande. För rätt person finns stora möjlighet till förlängning och på sikt anställning hos vår kund.

Om Södra

Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Marcus Björk, via Adecco på 0736-84 70 36 marcus.bjork@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Norrköping
Industri & Anläggning
Företagslogga
Laxå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Vara
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Norrköping
Transport & Logistik
Företagslogga
Finspång
Transport & Logistik
Företagslogga
Linköping
Transport & Logistik
Företagslogga