Transportsamordnare

Transportsamordnare

Vi söker en ny medarbetare till Logistikavdelningen!

I rollen som Transport Office Assistant är det huvudsakliga uppdraget att organisera transportmedel så produkter levereras i enighet med kostnad- och effektivitetsmål. Du planerar och bokar transporterna till våra kunder, hanterar transportdokumentation och sköter kontakten med speditörerna. Vidare kommer du hantera fakturor, utföra CMR insamling samt sköta lageruttag.

Kvalifikationer:
  • God kunskap i Svenska och Engelska
  • Gymnasiekompetens
  • Analytiskt lagd. Du bör gilla att arbeta med siffror och statistik
Meriterande:
  • Ha god kännedom om verksamhetssystemet SAP
  • God kännedom om Sofidel Swedens verksamhet och processer
Personliga egenskaper
Då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt söker vi en flexibel och serviceinriktad person som är en god representant för företaget. Vidare är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan ta egna initiativ. Det är även viktigt att du har goda språkliga kunskaper i svenska och engelska och att du kan uttrycka dig såväl i tal som skrift. Du kommer analysera statistik/siffror och i rollen som Transport Office Assistant rapporterar du direkt till Country Logistics Manager.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor:
Tjänstemannabefattning, Dagtid, 100 %
Tillträde: Omgående
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan
Vi önskar att intresseanmälan skickas till ansokan.sweden@sofidel.comsenast den 15/12.

Märk mailet med "Transport Office Assistant". Urvalsprocessen kommer ske löpande.

Vid eventuella frågor gällande tjänsten kontakta HR-avdelningen, Hr.Sweden@sofidel.com
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sofidel Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sofidel Sweden AB ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sedan sommaren 2010 ingår Sofidel Sweden AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden med ca 6300 anställda och en omsättning på drygt 1,8 miljarder euro. Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att våra medarbetare skall vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.