Linjeoperatör, papper

Linjeoperatör, papper

Kvalifikationer
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning
Krav
  • Gymnasial utbildning inom
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
Vi söker nu dig som är intresserad av ett spännande och utmanande arbete hos oss på Sofidel Sweden i trevliga Kisa! Detta i vår moderna fabrik som innehåller avancerad teknik och automation. Med tjänsten erbjuder vi dig ett kvalificerat arbete med möjligheter att utvecklas i en social och internationell miljö. I rollen som linjeoperatör på vår konvertering kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att självständigt operera maskinutrustning samt att ställa om, justera och optimera processen.

Kvalifikationer:
  • Gymnasiekompetens
  • God kunskap i både Svenska och Engelska
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet som linjeoperatör
  • Tidigare erfarenhet av skiftarbete
Personliga egenskaper:
Vi söker tekniskt kunniga problemlösare som är både noggranna och snabbtänkta samt har god datavana. Vidare är det viktigt att personerna vi söker är stresståliga samt har god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor:
Kollektivtjänst, skiftgång

Tillträde: Omgående

Varaktighet: Vikariat på 6 månader med god möjlighet till förlängning

Är du intresserad? Skicka då din ansökan till oss. Tjänsten skall tillsättas omgående så urvalet kommer ske fortlöpande. För ev. frågor gällande tjänsten kontakta HR-avdelningen på Hr.sweden@sofidel.com.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Sofidel Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sofidel Sweden AB ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sedan sommaren 2010 ingår Sofidel Sweden AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden med ca 6300 anställda och en omsättning på drygt 1,8 miljarder euro. Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att våra medarbetare skall vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.