Till vår nya serviceverkstad i Kisa söker vi en Tekniker

Om företaget:
Skobes genomsyras av "personligt hela vägen" vilket innebär att du har en äkta vilja att ge god, personlig service och ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Det är av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får du också en god introduktion i vår Skobesanda när du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

Om tjänsten:
Som tekniker blir din uppgift att boka arbeten, ta emot kunder, reparera och serva bilar samt fakturera. Kort sagt så ansvarar du för hela kundkontakten i samband med att du reparerar och servar bilen.

Kundomsorg är av högsta prioritet hos oss på Skobes. Du är en socialt kompetent och positiv person som har lätt för att skapa kontakter och har en väl utvecklad känsla för service. Du är dessutom flexibel och har en stor portion eget driv.

Med tanke på dagens komplexa och teknikintensiva bilar så är det ett krav att du har fordonsteknisk utbildning. Erfarenhet av administrativt arbete, kundmöten samt flerårig erfarenhet av arbete med bilar är meriterande.

B-körkort erfordras.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Rekryteringprocessen sker löpande.

Vänligen skicka din ansökan eller eventuella frågor om tjänsten via e-post till Servicechef Jesper Westin: jesper.westin@skobes.se
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars (40 dagar kvar)