Produktionstekniker inom beredning till företag i Rimforsa

Produktionstekniker inom beredning till företag i Rimforsa

Är du en analytisk, strukturerad och noggrann lagspelare? Professionals Nord söker i samarbete med kund en beredningstekniker på ett snabbt växande och spännande företag. I rollen kommer du att omsätta produktspecifikation och dokumentation till tillverkningsunderlag åt produktionen. Du blir en viktig supportfunktion till produktionen och övriga delar i verksamheten.

Information om tjänsten

Till vår kund i Rimforsa söker vi en produktionstekniker inom beredning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. I rollen kommer du att få arbeta brett och vara en viktig del i processen från utveckling till tillverkningen av kundens efterfrågade produkter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att med utgångspunkt från kundernas dokumentation i form av ritningsunderlag och produktspecifikationer översätta detta till tillverkningsunderlag för produktionen. Arbetet inkluderar att lägga upp artikeldata i företagets affärssystem, besluta hur produkterna skall tillverkas mest ekonomiska sätt under förutsättning att kvalitetskrav innehålls och därtill skapa arbetsinstruktioner.

Rollen kräver att man är serviceinriktad mot såväl kunder som den egna organisationen, har lätt att analysera kundernas behov och att man har ett intresse av att finna rätt lösning för rätt produkt.

Vi söker dig som:
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos kunden. Du förstår vikten av att ge och ta hjälp av andra. Du försöker ständigt förbättra såväl företagets processer som ditt eget arbetssätt. Utöver detta har du ett bra servicetänk mot produktion och försäljning samt värdesätter ett gott samarbete mot kunder såväl som interna kollegor.

Krav:
  • Erfarenhet inom produktionsberedning, gärna inom segment låg volym och hög variantmix
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Grundläggande kunskaper i produktionsekonomi samt i affärssystem
Det är meriterande om du har erfarenhet inom kablagetillverkning och har en ingenjörsutbildning på högskolenivå inom något av områdena maskinteknik, elektromekanik, elteknik eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ORT: Rimforsa

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Felicia Engvall
Email Mejla Felicia Engvall
Område Kinda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!