Vi söker driven och engagerad säljare!

Vi söker driven och engagerad säljare!

Vi söker en säljare till Vimmerby Tidning, NTM Media. Du erbjuds ett fritt jobb med stort ansvar med möjlighet att påverka din vardag där den ena dagen inte är den andra lik.

Roll och ansvarsområden
Som säljare hos oss agerar du medierådgivare och ingår i en härlig grupp där arbetsmiljön sätts i fokus och dina kollegor spelar en viktig roll.

Du jobbar med bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Förvärva och erbjuda våra tjänster till nya kunder
  • Utveckla och vårda befintliga kunder
  • Rådgivning, analysering och planering inför och tillsammans med kund
  • Uppföljning och utvärdering av genomförda kampanjer kopplat till kampanjmål
  • Delta i workshops internt/externt tillsammans med specialister.
  • Vid behov ingå i mixat team av specialister och medierådgivare vid säljpitcher av nationella annonskampanjer
Om dig

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är pålitlig, prestigelös och gillar att prata med människor.

Din bakgrund kan se olika ut, du kan ha flera år inom försäljning, du kan också ha gjort något helt annat. De avgörande egenskaper vi letar efter är att du delar våra värderingar om försäljning och kundnytta.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% (provanställning 6 månader) med placering i Vimmerby. Du kommer främst arbeta i Vimmerby, Kinda och Hultsfreds kommuner, men också med kunder över hela vårt upptagningsområde. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Om NTM Media AB

NTM Media är gemensamt säljbolag för mediehusen i NTM-koncernen med uppdrag att vägleda våra kunder i allt från kampanjer för ökad försäljning till strategier för starka varumärken. Vi jobbar med en stor bredd av kanaler som nyhetsmedia, digitala skärmar utomhus, radio, sociala medier och sök. Tillsammans med vår egen Content Studio, koncernens reklambyrå Fluid, tryckeri, e-handel och distribution är vi en helhetspartner som hjälper våra kunder få bäst effekt av sin marknadsföring. NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media. Vi är en stiftelseägda vilket garanterar oberoende, stabilitet och långsiktighet. Våra mediehus är Gotlands Media, Mediehuset UNT, Norr Media, Sörmlands Media och Öst Media.
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.