Nu söker verktygsmakare till vår kund i Kisa

Nu söker verktygsmakare till vår kund i Kisa

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team?
Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter
  • Ändring och underhåll av befintliga verktyg
  • Medverkan i kontinuerligt förbättringsarbete
  • Tillverkning av produktionsutrustning
Vidare kommer du att göra omställningar, och service av maskin och verktyg. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget!

Formell kompetens

Vi ser gärna att du har följande utbildning och erfarenheter:
  • Relevant gymnasieutbildning eller motsvarande, inriktning industri och verktygsmakare eller CNC.
  • Erfarenhet från verktygsframtagning eller underhållsarbete
  • Teknikintresse
  • Erfarenhet av plåtbearbetning är meriterande
  • Truck och/eller traverskort är meriterande.
  • B-körkort och tillgång till bil.
Din bakgrund

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål och bidra till en god arbetsmiljö.

Personliga egenskaper

För att trivas på jobbet tror vi att du är social, flexibel och noggrann. Du har ett öga för detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Arbetsuppgifterna varierar men består i huvudsak av plåtbearbetning och pressning vilket är perfekt för dig som vill specialisera dig inom just detta området.

Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Kisa

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på
lernia.se
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker verktygsmakare till vår kund i Kisa området. Du kommer att tillhöra ett arbetslag inom tillverkningsindustrin, där man arbetar som leverantörer med produktionsutrustning mot pressgjutning.