Är du vår nästa CNC-operatör till vår kund i Kisaområdet?

Är du vår nästa CNC-operatör till vår kund i Kisaområdet?

Formell kompetens

Krav:
-Någon form av verkstadsteknisk utbildning inom CNC

Meriterande:
  • Erfarenhet av CAM-beredning
  • Erfarenhet av verktyg- och fixturstillverkning
  • Körkort B och tillgång till bil
Din bakgrund

Vi tror att du som söker har erfarenhet och utbildning inom CNC och du känner dig trygg i yrket. Du har en lokal förankring i Kisaområdet och är ute efter en långvarig tjänst.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité. Vidare är du är flexibel, självgående och tar eget ansvar. En positiv inställning är viktigt för dig och du är en engagerad person som arbetar bra i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Kisaområdet

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas så fort som möjligt, innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi efter en driftig och erfaren CNC-operatör, med stort ansvarstagande och engagemang till en av våra kunder i Kisaområdet.

Du kommer att arbeta på ett framgångsrikt företag i Kisaområdet där du bl a kommer att arbeta som ställare och som CAM-beredare. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.