Montörer sökes till kund i Rimforsa

Montörer sökes till kund i Rimforsa

Vår kund i Rimforsa söker nu drivna personer som vill ta chansen att börja arbeta inom industrin. Är du praktiskt lagd och vill testa ett nytt spännande jobb hos en global arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter? Då kanske det här är tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara montering av kablage och/eller byggnation av styrskåp. Rollen innebär att du kommer få arbeta med moment som kabeldragning, enklare elkopplingar och sammansättning av företagets världsledande produkter från start till mål. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter och du har chansen att delta i nya projekt och bidra till företagets förbättringsarbete.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och vill arbeta som montör. Du är en ansvarstagande lagspelare och jobbar effektivt och tar ditt arbete på största allvar. Du gillar att arbeta med händerna och har god samarbetsförmåga, är nyfiken och vill lära nytt. Du fungerar bra både självständigt och i gruppsammanhang. Du ser problemlösning som en utmaning samt att flexibilitet och effektivitet känns som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men har du tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri, kabelmontering eller liknande, är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift då du måste kunna läsa kunders tillverkningsinstruktioner samt kommunicera med dina medarbetare. Då tjänsten innebär skiftarbete med tvåskift kan det beroende på bostadsort krävas att du har körkort och tillgång till bil.

Ansökningsförfarande

Detta är en konsultlösning vilket innebär att du inledningsvis anställs av Skill och jobbar på uppdrag hos kundföretaget, men där avsikten är att anställningen tas över av kundföretaget efter en tid. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Vatan Lokaj, vatan.lokaj@skill.se Rasmus Bank, rasmus.bank@skill.se. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tillverkningsenheten i Rimforsa arbetar i huvudsak med utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik och mekanik för specialfordon och industriella system.