Servicetekniker till Komatsu Forest i Kisa

Servicetekniker till Komatsu Forest i Kisa

Värdesätter du ett företag som satsar på sina anställda? Lockas du dessutom ett variet arbete där du får arbeta utomhus med mycket eget ansvar? Titta hit!

Om tjänsten
Komatsu Forest är ett företag som helhjärtat satsar på sina anställda. Komatsu växer och därför söker vi nu en till servicetekniker i Kisa. I rollen som servicetekniker kommer du att utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner, både ute i fält och i verkstad. Detta innefattar allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer. På företaget arbetar idag ett team med god sammanhållning som ser fram emot att få en ny kollega till arbetsplatsen.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Servicearbete
  • Reparationer
  • Förebyggande underhåll i fält och i verkstad
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetstiden är belagd på vardagar mellan 07.00-16.00.

Om dig
Vi söker dig som minst har en gymnasieexamen inom fordon eller maskinteknik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet från tyngre fordonsindustri och gärna även erfarenhet av att läsa hydraul- och elscheman.

Vidare ser vi att du är kommunikativ, självgående och driven.

Krav för tjänsten är:
  • God svenska i tal och skrift
  • Tidigare traversutbildning är meriterande
  • Tidigare truckutbildning är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sanne Nordqvist via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Mekaniker, Servicetekniker, Maskinunderhåll, Industri, Skogsmaskiner, Kisa, Östergötland, Linköping, Kinda, Komatsu Forrest, Adecco, Bemanning.
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.