Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som kundtjänstmedarbetare tillhör du ett team om sex personer som jobbar med service, både via telefon men också vid fysiska träffar i banklokalen. I arbetet ingår kassahantering. Tyngdpunkten i rollen ligger på digital rådgivning där du exempelvis kan svara på frågor om bankID, Swish, kontokort etc. Du kommer också att vara behjälplig när kunder vill starta nya konton, uppdatera betalkort eller registrera sig som ny kund. Mycket av rollen handlar om att visa kunden hur du kan hantera vissa ärenden mer digitalt. Du kommer inte att ge rådgivning gällande placeringar, lån eller bolån utan då hänvisa vidare personen till rätt avdelning.

Övrigt:

Placeringsort: Kisa

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08:30 - 16:30. Man anpassar sig efter företagets öppettider

Period: Start omgående och kontrakt på 12 månader

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk eller juridisk inriktning. Har du någon vidareutbildning på universitets- eller YH-nivå med samma inriktning är detta högst meriterande men inget krav. Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är även meriterande, och vi ser gärna att du har jobbat i kundorienterade roller tidigare, exempelvis som kundservicemedarbetare, receptionist eller rådgivare.

Som person tror vi att du som söker är kommunikativ, pedagogisk och driven. Detta då du kommer att jobba med människor och driva fram ett nytt typ av arbetssätt med fokus på digitalisering. Vidare tror vi att du är tålmodig, nyfiken, noggrann och att du har huvudet på skaft. Givetvis sprider du en positiv energi omkring dig, både till kollegor och kunder. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pigg och alert samt att du har lite skinn på näsan på ett ödmjukt sätt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Kinda Ydre Sparbank finns allt under samma tak. Där hittar du bank, försäkring, jurist och fastighetsförmedling. Kinda Ydre Sparbank satsar på långsiktighet, kundrelationer och trygghet för att säkerställa hög kundnöjdhet under hela resans gång. Samtidigt vill de skapa ett levande Kinda och Ydre med hög livskvalité, en levande landsbygd och välmående företag. Nu har du möjlighet att bli en del av denna traditionella, moderna och trygga Sparbank. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!