Truckförare sökes till Kisa!

Truckförare sökes till Kisa!

Letar du efter sommarjobb och vill ha mer arbetslivserfaranhet? Har du maskinvana eller truckort?är du orädd och gillar att jobba hårt? Se hit då har jag jobbet för dig och även din vän!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett härligt team av kollegor där ni tillsammans löser de problem som uppstår i driften, arbetet består av att köra truck där du kommer att sortera och förbereda för de ordrar som inkommer. Det krävs att du är orädd då du kommer köra allt från virkespaket till timmer som är breda och tunga. Det här en perfekt möjlighet att samla på dig erfarenhet, i den dagliga driften ingår det även att se till att truckar och fordon underhålls och är i fint skick när man lämnar jobbet.

Under sommarperioden arbetar man i två skiftlag som turas om att arbeta eftermiddagsvecka och förmiddagsvecka. Därför förväntas du som söker inte ha några problem med att arbeta oregelbundna arbetstider.

Din profil

Som person är du flexibel, stresstålig och social. Du har en positiv inställning, är ansvarskännande och gillar att jobba tillsammans med andra.

Skallkrav:
  • har fyllt 18 år
  • Svenska
  • HarTruckkkort eller godmaskinvana av tex traktor eller större maskiner.
Meriterande:
  • kört hjullastare
  • B-körkort
Villkor

Omfattning: Heltid under sommarperioden
Ort: Åtvidaberg

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-314173
Område Kinda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våran kund är Sveriges största skogsägarförening med skogsägare som medlemmar. De har nyligen ha mottagit utmärkelsen som Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Verksamheten baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.