Självgående ekonomiassistent

Självgående ekonomiassistent

Om tjänsten

AS&B Talents söker för kunds räkning en självgående ekonomiassistent. Kundföretaget är en väletablerad organisation och du erbjuds arbete i en kreativ arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Uppdraget är en del av vår bemanningsaffär vilket innebär att du kommer vara anställd av AS&B Talents men sitta stationerad ute hos vår kund. Initialt planeras uppdraget löpa om minst tre månader men det kan finnas möjlighet att uppdraget förlängs.

Du kommer arbeta i nära samarbete med mer erfarna kollegor vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till snabb kompetensutveckling för rätt kandidat.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand arbeta med leverantör- och kundreskontra men även att förstärka avdelningen med andra lämpliga arbetsuppgifter. Exempel på tilltänkta arbetsuppgifter är:
  • Skanna fakturor
  • Registrera kund- och leverantörsfakturor
  • Kund- och leverantörsreskontra, registrera betalningar och göra avstämningar
  • Andra lämpliga uppgifter inom ekonomiavdelningen
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en övergripande förståelse för bokföring och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från att hantera leverantörs- och kundreskontra eller annat administrativt arbete på en ekonomiavdelning. Som person trivs du i en administrativ roll där du alltid strävar efter ordning och reda. Du har ett noggrant och strukturerat förhållningssätt och du tar stort ansvar för ditt eget arbete.

Om arbetsgivaren

AS&B Talents är den självklara karriärspartner för talanger i början av sin yrkesverksamma karriär där vi ställer dig som kandidat och din utveckling i fokus.

Som konsult på AS&B Talents erbjuds du förmånliga anställningsvillkor samt en tydligt strategi kring din kompetensutveckling. Du blir en del av AS&B Talents omfattande nätverk där vi sätter dig och din personliga utveckling i fokus i alla kontakter.

Mer information

För mer information ring Rickard Jonsson på AS&B Talents, tel 070-55 87 001. Då tillträde av rollen sker snarast möjligt ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.
Mer info
Område Kinda
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 mars (25 dagar kvar)