Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du jobba som Svetsare på ett företag med vind i seglen? Ett företag som investerar kraftigt i sin maskinpark för att möta den ökade efterfrågan! Då har vi jobbet för dig!

Om RZ Mekaniska i Kil:
RZ Kils Mekaniska är ett av 16 bolag i verkstadskoncernen RZ Gruppen.
RZ Kils Mekaniska är en kvalificerad legoleverantör inom stål och plåtbearbetning. Med kompetens och genomtänkt maskinpark kan vi erbjuda kvalitet, säkra leveranser och konkurrenskraftiga priser.
RZ Kils Mekaniska AB tar ett fast grepp om samtliga led i produktionskedjan, även för de moment som vi eventuellt inte förfogar över själva.  Med egen skärning, bockning, maskinbearbetning och svetsning tillverkas allt från stora stålkonstruktioner till detaljer i tunnplåt. Vi hanterar såväl enstaka komplexa systemleveranser till löpande serieproduktion av varierande storlek.

Arbetsbeskrivning:
Här svetsar du främst i tunn och tjock plåt mellan 1mm och ända upp till 170mm. Svetsningen sker framför allt i svart och rostfritt via MIG/MAG och TIG utifrån tillhandahållna ritningar. Det är en stor variation av produkter.
Arbetstiderna är vardagar 06:30 – 15:15

Din profil:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svetsning och en hög känsla för kvalité. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska både när det gäller i tal och i skrift.  

Det är meriterande om du har:
Truckkort, traverskort och godkända svetsarprövningar.

Tillträde:
Start för tjänsten är enligt överenskommelse men vi ser gärna att du är tillgänglig så snart som möjligt. Du kommer få en anställning hos oss på OnePartnerGroup men för rätt person finns goda förutsättningar för en fortsatt anställning hos RZ som växer kontinuerligt

Ansökan och urval
Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Rickard Fornes på rickard.fornes@onepartnergroup.se.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft, att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också. 
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare