Hoppa till innehåll
Ponsse AB logotyp

Ansvarig service och reservdelsförsäljning

Om tjänsten
Ponsse AB har en serviceanläggning i Kil i Värmland. Där har de verkstad, försäljning och lagerhållning av reservdelar och förbrukningsartiklar till skogsmaskiner. Service och eftermarknad är en viktig del i Ponsses verksamhet och ger dem möjlighet att ge deras kunder bästa tänkbara service för sina maskiner. Nöjda kunder är Ponsses största fokus och något som de ständigt strävar efter att förbättra.

Just nu ska deras platschef i Kil vara föräldraledig och de söker därför en person som kan ansvara för vissa av platschefens arbetsuppgifter, vilket kommer innebära ett ansvar för kundmottagning med service och reservdelsförsäljningen. Till stöd har du servicechef och Ponsess interna supportfunktion. Arbetstiden är 7-16 med ansvar för öppning och stängning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Kundmottagande och koordinering
- Reservdelshantering, beställning och försäljning
- Administration av arbetsordrar mm.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående till och med augusti/september. Vi tror att du som söker är arbetssökande från liknande bransch eller verksamhet alternativt studerande med tidigare arbetslivserfarenhet som är intresserad av ett längre sommarjobb.

Om dig
Vi söker dig som gärna har en bakgrund inom fordons-, entreprenad- eller skogsmaskinsbranschen. Detta då det är en fördel om du har viss kunskap om olika reservdelar för att ge Ponsses kunder en god service och rätt hantering av deras ärenden. Det är positivt om du har arbetat med försäljning av reservdelar och service tidigare, gärna erfarenhet från liknande kundmottagning. Du har en god vana av att arbeta med administration, data och lagersystem. Viktigt för tjänsten är:

- Administrativ driv
- Kundbemötande
- Ansvarstagande
- Tekniskt lagd och gärna viss kunskap om reservdelar/maskiner/motorer

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ponsse AB
Ponsse Oyj är idag en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Rötterna hos det familjeägda företaget, som har växt från en maskinentreprenörs dröm till ett internationellt exportföretag, är djupt förankrade i den finska landsbygden. Företagets huvudkontor ligger fortfarande i Vieremä, på samma plats där företaget grundades 1970. Ponsse är idag representerat med verksamhet i 40 länder och egna bolag i ett tiotal länder. Ponsse i Sverige säljer, servar och lagerhåller reservdelar. Vi är totalt 75 anställda i hela Sverige. Huvudkontor, lager och verkstad ligger i Surahammar, och vi har egna verkstäder i Värnamo, Uddevalla, Kil, Sandviken, Ö-vik, Åsele och Haparanda.

Hos oss får du jobba i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar tillsammans och stöttar varandra. Vi är ett mycket familjärt företag som gärna ser att våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi värdesätter en hög arbetsmoral och i utbyte får du en arbetsgivare som verkligen är mån om sina medarbetare och deras utveckling.

Vi värdesätter hög kvalitét på både produkter och service. Vårt mål är: Bäst service i branschen!

Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman: 073 - 684 72 24, frida.wiman@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare