Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Kil

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Kil

Vi söker distriktssköterska/ sjuksköterska med adekvat vidareutbildning som vill arbeta i en utvecklande miljö där det finns plats för tankar om framtida primärvård. Exempel på arbetsuppgifter är telefonrådgivning 2 timmar per dag, assistans till läkare, egen mottagning med patienter och att omväxlande bemanna assistansmottagning för patienter som söker akut. Vi arbetar med sköterskeledda mottagningar enligt BEON där alla distriktssköterskor/ sjuksköterskor får utvecklas i sin fulla potential. Vi lägger stor vikt vid ett personligt engagemang och god serviceanda.

Kvalifikationer
Distriktssköterskeutbildning/ sjuksköterskeutbildning med adekvat vidareutbildning som främjar arbetet i ovan beskrivna BEON-uppdrag. Om du är sjuksköterska önskar vi att du är intresserad av att gå distriktssköterskeutbildningen. Meriterande är tidigare erfarenhet som distriktssköterska /sjuksköterska med vidareutbildning inom tex diabetesvård 15 poäng, Hjärtsvikt, MI, livsstilspåverkande fortbildning som är användbar i sköterskeledda mottagningar inom primärvården.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Gun Frid, enhetschef
Telefon 0554-421 54
Område Kil
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Vårdcentralen Kil söker en distriktssköterska/ sjuksköterska. Du hamnar i ett team av kollegor med distriktssköterskekompetens med olika specialuppdrag inom vårdcentralens utbud. Vårdcentralen Kil har 11960 st listade patienter. Handledning av studerande är ett naturligt inslag i vårt arbete då vi är en Akademisk vårdcentral som ser att arbetet tillsammans med våra studenter är berikande.